Microbiological and sensory aspects of kojic acid added to smoked meat products
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000118056/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija 32 (1994), 1 ; str. 13-16 |
Glavni autor: | Hozova, Bernadetta (-) |
Ostali autori: | Uherova, R. (-), Hudecova, D. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: |
LEADER | 01010caa a2200313 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000118056 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
008 | 950406s1994 ci ||| ||eng | ||
015 | |a HP94-2483 |2 HR | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)118189 | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)950406019 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000118056 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b hrv | |
080 | |a 664.923 | ||
080 | |a 579.67 | ||
080 | |a 637.52 | ||
100 | 1 | |a Hozova, Bernadetta | |
245 | 1 | 0 | |a Microbiological and sensory aspects of kojic acid added to smoked meat products / |c B. Hozova, R. Uherova and D. Hudecova. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 14 jed | ||
504 | |a Sažetak | ||
653 | 0 | |a Dimljeno meso |a Mikrobiološki aspekti | |
700 | 1 | |a Uherova, R. | |
700 | 1 | |a Hudecova, D. | |
773 | 0 | |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija |x 0352-9193 |g 32 (1994), 1 ; str. 13-16 |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 | |
932 | |a da |b znanstveni rad | ||
981 | |p CRO |z B494 | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00780iaa2 2200253 450 |