Microbiological quality of fresh chicken meat products from different farms

The purpose of this paper was to verify the shelf life of fresh chicken meat and offal (grilled chicken, drumsticks, wings, and liver, hearts and gizzards) by determining the microbiological status and the presence of Salmonella bacteria, and the total number of aerobic mesophilic bacteria, Listeria...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041863
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 6 ; str. 492-502
Glavni autori: Mlaćo, Merjem (Author), Mukača, Adis, Bulaja, Nirves, Borić, Elvedin, Tanković, Sanin
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.6.5
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.20.6.5
Hrčak