|
|
|
|
LEADER |
01349caa a2200349 ir4500 |
001 |
NSK01000014912 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20171108085257.0 |
008 |
930701s1992 ci ||| ||eng |
015 |
|
|
|a HP92-5502
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)14938
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)930701043
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000014912
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b scr
|
080 |
|
|
|a 664.84.871.039.5
|
100 |
1 |
|
|a Katušin-Ražem, Branka
|
245 |
1 |
0 |
|a Microbiological status of dry soup greens and vegetable seasonings :
|b decontamination of dehydrated leek by irradiation /
|c Branka Katušin-Ražem, Snježana Đurić-Bezmalinović, Dušan Ražem, S. [Stjepan] Matić, V. [Vlado] Mihoković and Alemka Dunaj.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a Tematski broj: Ozračivanje namirnica
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 52 jed
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
0 |
|
|a Konzerviranje ozračivnjem
|a Namirnice,ozračivanje
|a Povrće,sušeno
|
700 |
1 |
|
|a Đurić-Bezmalinović, Snježana
|
700 |
1 |
|
|a Ražem, Dušan
|
700 |
1 |
|
|a Matić, Stjepan,
|c agronom
|
700 |
1 |
|
|a Mihoković, Vlado
|
700 |
1 |
|
|a Dunaj, Alemka
|
773 |
0 |
|
|t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
|x 0352-9193
|g 30 (1992), 4 ; str. 165-170
|w nsk.(HR-ZaNSK)000019479
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01073naa2 2200265 450
|