Development and nutritional evaluation of a complementary diet from fermented provitamin-a-biofortified maize (Zea mays L.) and germinated lentil seeds (Lens culinaris)

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001164179/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
12 (2020), 1 ; str. 90-100
Glavni autori: Sodipo, Mopelola (Author), Oluwagbenga, Ayomide, Jolayemi, Olusola, Lawal, Oluranti
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01588naa a2200301 i 4500
001 NSK01001164179
003 HR-ZaNSK
005 20230221141405.0
007 ta
008 190606s2020 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001164179 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Sodipo, Mopelola  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Development and nutritional evaluation of a complementary diet from fermented provitamin-a-biofortified maize (Zea mays L.) and germinated lentil seeds (Lens culinaris) /  |c Mopelola Sodipo, Ayomide Oluwagbenga, Olusola Jolayemi, Oluranti Lawal. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 98-100. 
653 0 |a Nedostatak vitamina A  |a Obogaćivanje hrane  |a Dodaci prehrani  |a Provitamin A  |a Kukuruz  |a Zea mays L.  |a Leća  |a Lens culinaris  |a Klijanje sjemena  |a Aminokiseline  |a Fizikalno-kemijski pokazatelji  |a Hranidbena vrijednost  |a Organoleptička svojstva 
700 1 |a Oluwagbenga, Ayomide  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Jolayemi, Olusola  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Lawal, Oluranti  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 12 (2020), 1 ; str. 90-100  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
776 0 |a Sodipo, Mopelola  |t Development and nutritional evaluation of a complementary diet from fermented provitamin-a-biofortified maize (Zea mays L.) and germinated lentil seeds (Lens culinaris)  |w nsk.(HR-ZaNSK)001108487 
981 |b B09/20 
998 |b milo2302 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/238577  |y Elektronička verzija članka