Effect of vegetable fat on the texture, colour and sensory properties of Macedonian white brined cheese

This study aimed to investigate the influence of substitution of milk fat with palm fat on the composition, yield and technological quality of White cheese, a Macedonian traditional cheese. In this study, fullfat white brined cheese was used as a control sample (WC), while experimental cheeses were...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144834
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
71 (2021), 1 ; str. 25-34
Glavni autori: Sulejmani, Erhan (Author), Beqiri, Lavdrim, Popeski-Dimovski, Riste
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0103
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0103
Hrčak