Stability of frozen Nigerian soups as affected by freeze-thaw cycles

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101355/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 2 ; str. 206-219
Glavni autori: Raji, Akeem Olayemi (Author), Akinoso, Rahman, Ibanga, Uche, Raji, Monsurat Oyewale
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01127naa a2200301 i 4500
001 NSK01001101355
003 HR-ZaNSK
005 20220926171006.0
007 ta
008 210519s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001101355 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Raji, Akeem Olayemi  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Stability of frozen Nigerian soups as affected by freeze-thaw cycles /  |c Akeem Olayemi Raji, Rahman Akinoso, Uche Ibanga, Monsurat Oyewale Raji. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 218-219. 
653 0 |a Juhe  |a Smrzavanje  |a Odmrzavanje  |a Organoleptička svojstva  |a Skladištenje  |a Stabilnost 
653 5 |a Nigerija 
700 1 |a Akinoso, Rahman  |4 aut 
700 1 |a Ibanga, Uche  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Raji, Monsurat Oyewale  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 10 (2018), 2 ; str. 206-219  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B12/18 
998 |b sapo2105 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/210842  |y Elektronička verzija članka