Improving nutritive value of fermented cereal porridge ‘Ogi’ by fortifying with Bambara nut

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001100982/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 1 ; str. 51-57
Glavni autori: Afolabi, Femi (Author), Arotupin, Daniel Juwon, Alabi, Mutiu Adewunmi, Ojo, Oluwafemi Temitope, Olowokere, Temitope
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01186naa a2200301 i 4500
001 NSK01001100982
003 HR-ZaNSK
005 20210517185444.0
007 ta
008 210517s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001100982 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Afolabi, Femi  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Improving nutritive value of fermented cereal porridge ‘Ogi’ by fortifying with Bambara nut /  |c Femi Afolabi, Daniel Juwon Arotupin, Mutiu Adewunmi Alabi, Oluwafemi Temitope Ojo, Temitope Olowokere. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 56-57. 
653 0 |a Orah Bambara  |a Ogi  |a Kukuruz  |a Sirak  |a Proso 
700 1 |a Arotupin, Daniel Juwon  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Alabi, Mutiu Adewunmi  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Ojo, Oluwafemi Temitope  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Olowokere, Temitope  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 10 (2018), 1 ; str. 51-57  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B12/18 
998 |b sapo2105 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/200546  |y Elektronička verzija članka