Lactic acid fermentation improved textural behaviour, phenolic compounds and antioxidant activity of chia (Salvia hispanica L.) dough
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078432 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 55 (2017), 3 ; str. 381-389 |
Glavni autori: | Bustos, Ana Yanina (Author), Gerez, Carla Luciana, Mohtar Mohtar, Lina Goumana, Paz Zanini, Verónica Irene, Nazareno, Mónica Azucena, Taranto, Maria Pia, Iturriaga, Laura Beatriz |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: