Lactic acid fermentation improved textural behaviour, phenolic compounds and antioxidant activity of chia (Salvia hispanica L.) dough

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078432
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 3 ; str. 381-389
Glavni autori: Bustos, Ana Yanina (Author), Gerez, Carla Luciana, Mohtar Mohtar, Lina Goumana, Paz Zanini, Verónica Irene, Nazareno, Mónica Azucena, Taranto, Maria Pia, Iturriaga, Laura Beatriz
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka