Brewery waste reuse for protease production by lactic acid fermentation

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001077421/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 2 ; str. 218-224
Glavni autori: Mathias, Thiago Rocha dos Santos (Author), Aguiar, Paula Fernandes de, Almeida e Silva, João Batista de, De Mello, Pedro Paulo Moretzsohn, Sérvulo, Eliana Flávia Camporese
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01255naa a2200301 i 4500
001 NSK01001077421
003 HR-ZaNSK
005 20201015093432.0
007 ta
008 201015s2017 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001077421 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Mathias, Thiago Rocha dos Santos  |4 aut 
245 1 0 |a Brewery waste reuse for protease production by lactic acid fermentation /  |c Thiago Rocha dos Santos Mathias, Paula Fernandes de Aguiar, João Batista de Almeida e Silva, Pedro Paulo Moretzsohn de Mello and Eliana Flávia Camporese Sérvulo. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 44 jed. 
653 0 |a Pivarske kiseline  |a Otpad  |a Mliječna fermentacija  |a Fermentacija  |a Proteolitički enzimi 
700 1 |a Aguiar, Paula Fernandes de  |4 aut 
700 1 |a Almeida e Silva, João Batista de  |4 aut 
700 1 |a De Mello, Pedro Paulo Moretzsohn  |4 aut 
700 1 |a Sérvulo, Eliana Flávia Camporese  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 55 (2017), 2 ; str. 218-224  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B19/17 
998 |b rpeo2010 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/183068  |y Elektronička verzija članka