Evaluation of the radical-scavenging properties of various flavonols in ethanol environment

The antioxidant properties of six flavonols -fisetin, galangin, gossipetin, kaempferol, morin and myricetin- have been investigated at HF/6-311G+(d,p) level of theory, using ethanol as solvent. Three known antioxidant mechanisms, namely HAT (hydrogen atom transfer), SET-PT (single electron transfer...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001074272
Matična publikacija: Croatica chemica acta (Online)
92 (2019), 3 ; str. 337-346
Glavni autor: Pop, Raluca (Author)
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.5562/cca3449
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.5562/cca3449
Hrčak