Effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese ripen in a lamb skin sack (Sir iz mišine)
The objective of this study was to determine the effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese in a lamb skin sack (Sir iz mišine) over a ripening period of 30 days. Ten ovine milk cheese batches were manufactured according to the traditional manufacturing proc...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068805 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 69 (2019), 1 ; str. 21-29 |
Glavni autori: | Rako, Ante, agronom (Author), Tudor Kalit, Milna, Petrović, Denis, Kalit, Samir, Rako, Zorica |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0102 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0102Hrčak