Analysis of metabolic activity of lactic acid bacteria and yeast in model kefirs made from goat’s milk and mixtures of goat’s milk with mare’s milk based on changes in electrical conductivity and impedance

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001064288/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
67 (2017), 4 ; str. 277-282
Glavni autori: Cais-Sokolińska, Dorota (Author), Wójtowski, Jacek, Pikul, Jan, Lasik-Kurdyś, Małgorzata
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01248naa a2200313 i 4500
001 NSK01001064288
003 HR-ZaNSK
005 20200527123014.0
007 ta
008 200527s2017 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001064288 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Cais-Sokolińska, Dorota  |4 aut 
245 1 0 |a Analysis of metabolic activity of lactic acid bacteria and yeast in model kefirs made from goat’s milk and mixtures of goat’s milk with mare’s milk based on changes in electrical conductivity and impedance /  |c Dorota Cais-Sokolińska, Jacek Wójtowski, Jan Pikul, Małgorzata Lasik-Kurdyś. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Kefir  |a Kozje mlijeko  |a Kobilje mlijeko  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Električna vodljivost 
700 1 |a Wójtowski, Jacek  |4 aut 
700 1 |a Pikul, Jan  |4 aut 
700 1 |a Lasik-Kurdyś, Małgorzata  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 67 (2017), 4 ; str. 277-282  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B13/17 
998 |b boko2005 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/186937  |y Elektronička verzija članka