Purification and characterization of thermostable and detergent-stable α-amylase from Anoxybacillus sp. AH1

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024162/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 1 ; str. 70-77
Glavni autori: Acer, Ömer (Author), Bekler, Fatma Matpan, Pirinççioğlu, Hemşe, Güven, Reyhan Gül, Güven, Kemal
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01168naa a2200301 i 4500
001 NSK01001024162
003 HR-ZaNSK
005 20190509155645.0
007 ta
008 190318s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001024162 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 2011 
100 1 |a Acer, Ömer  |4 aut 
245 1 0 |a Purification and characterization of thermostable and detergent-stable α-amylase from Anoxybacillus sp. AH1 /  |c Ömer Acer, Fatma Matpan Bekler, Hemşe Pirinççioğlu, Reyhan Gül Güven, Kemal Güven. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 49 jed. 
653 0 |a Enzimi  |a Amilaza  |a Termostabilnost  |a Inhibicija enzima  |a Pročišćavanje enzima  |a Anoxybacillus sp. AH1 
700 1 |a Bekler, Fatma Matpan  |4 aut 
700 1 |a Pirinççioğlu, Hemşe  |4 aut 
700 1 |a Güven, Reyhan Gül  |4 aut 
700 1 |a Güven, Kemal  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 54 (2016), 1 ; str. 70-77  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B06/16 
998 |a lblo1903  |b mili1905 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/155098  |y Elektronička verzija članka