|
|
|
|
LEADER |
01349naa a2200385 i 4500 |
001 |
NSK01001006102 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180906132447.0 |
007 |
ta |
008 |
180905s2016 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001006102
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 614
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tomašević, Igor
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Evaluation of food safety managment systems in Serbian dairy industry /
|c Igor Tomašević, Nada Šmigić, Ilija Đekić, Vlade Zarić, Nikola Tomić, Jelena Miocinovic, Andreja Rajković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 46 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
|
|a HACCP
|a ISO 22000
|
653 |
|
0 |
|a Industrija mlijeka
|a Sigurnost hrane
|a Kvaliteta hrane
|a Sustav sigurnosti prehrane
|
653 |
|
5 |
|a Srbija
|
700 |
1 |
|
|a Šmigić, Nada
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Đekić, Ilija
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Zarić, Vlade
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Tomić, Nikola,
|c biotehnolog
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Miočinović, Jelena,
|c biotehnologinja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Rajković, Andreja
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 66 (2016), 1 ; str. 48-58
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B02/16
|
998 |
|
|
|b mpao1809
|b boki1809
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/151125
|y Elektronička verzija članka
|