|
|
|
|
LEADER |
01218naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000982419 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180124103900.0 |
007 |
ta |
008 |
171228s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000982419
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Đekić, Ilija
|
245 |
1 |
0 |
|a One approach in using multivariate statistical process control in analyzing cheese quality /
|c Ilija Djekic, Jelena Miocinovic, Boris Pisinov, Snezana Ivanovic, Nada Smigic, Igor Tomasevic.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 33 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Sir
|a Kvaliteta
|a Kemijski sastav
|a Proizvodnja sira
|a Statistička kontrola procesa
|
653 |
|
5 |
|a Srbija
|
700 |
1 |
|
|a Miočinović, Jelena,
|c biotehnologinja
|
700 |
1 |
|
|a Pisinov, Boris
|
700 |
1 |
|
|a Ivanović, Snežana
|
700 |
1 |
|
|a Šmigić, Nada
|
700 |
1 |
|
|a Tomašević, Igor
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 65 (2015), 2 ; str. 91-100
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B07/15
|
998 |
|
|
|a mamo1712
|a bokd1801
|
856 |
4 |
1 |
|u http://hrcak.srce.hr/137811
|y Elektronička verzija članka
|