Study of milk protein composition and coagulation properties of Burlina local cattle breed

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000975048/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
21 (2015), 1, suppl. ; str. 101-104
Glavni autor: Niero, Giovanni (-)
Ostali autori: Penasa, Mauro (-), De Marchi, Massimo, Visentin, Giulio, Cassandro, Martino
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01299naa a2200313 i 4500
001 NSK01000975048
003 HR-ZaNSK
005 20171009141628.0
007 ta
008 171009s2015 ci | |1|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000975048 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Niero, Giovanni 
245 1 0 |a Study of milk protein composition and coagulation properties of Burlina local cattle breed /  |c Giovanni Niero, Mauro Penasa, Massimo De Marchi, Giulio Visentin, Martino Cassandro. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 23rd International Symposium Animal Science Days "Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products", National Park Brijuni, 21-24 September 2015 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
653 0 |a Govedo  |a Mliječne krave  |a Mlijeko  |a Kemijski sastav  |a Proteini 
700 1 |a Penasa, Mauro 
700 1 |a De Marchi, Massimo 
700 1 |a Visentin, Giulio 
700 1 |a Cassandro, Martino 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 21 (2015), 1, suppl. ; str. 101-104  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B05/15 
998 |a tino1710 
856 4 1 |u http://hrcak.srce.hr/150655  |y Elektronička verzija članka