Influence of storage on quality and sensorial properties of sports drink with lemon juice and isomaltulose

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950263/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
9 (2014), 3/4 ; str. 110-116
Glavni autor: Čugura, Tomislav (-)
Ostali autori: Pleština, Marinko (-), Bursać Kovačević, Danijela, Vahčić, Nada, Dragović-Uzelac, Verica, Levaj, Branka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01297naa a2200313 i 4500
001 NSK01000950263
003 HR-ZaNSK
005 20161207131513.0
007 ta
008 161201s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950263 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Čugura, Tomislav 
245 1 0 |a Influence of storage on quality and sensorial properties of sports drink with lemon juice and isomaltulose /  |c Tomislav Čugura, Marinko Pleština, Danijela Bursać Kovačević, Nada Vahčić, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 114-116. 
653 0 |a Izotonični napitci  |a Sportski napici  |a Izomaltuloza  |a PCA  |a Analiza glavnih komponenata 
700 1 |a Pleština, Marinko 
700 1 |a Bursać Kovačević, Danijela 
700 1 |a Vahčić, Nada 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Levaj, Branka 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 9 (2014), 3/4 ; str. 110-116  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a rped1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=200999  |y Elektronička verzija članka