|
|
|
|
LEADER |
01134naa a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000906428 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180423135513.0 |
007 |
ta |
008 |
150515s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000906428
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 51
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Choonia, H. S.
|
245 |
1 |
0 |
|a Release of β-galactosidase by permeabilization of indigenously isolated Lactobacillus acidophilus using lysozyme /
|c H. S. Choonia and S. S. Lele.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Bakterije mliječne kiseline
|a Lactobacillus acidophilus
|a Enzimi
|a Beta-galaktozidaza
|a Lizozim
|a Enzimska aktivnost
|a Kinetika reakcija
|a Metodologija površinskog odgovora
|a Statističke metode
|
700 |
1 |
|
|a Lele, S. S.
|
773 |
0 |
|
|t Chemical and biochemical engineering quarterly
|x 0352-9568
|g 27 (2013), 4 ; str. 449-456
|
981 |
|
|
|b B10/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a rpeo150515
|a mild1804
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=165807
|y Elektronička verzija članka
|