Biosynthesis of vitamins and enzymes in fermented foods by lactic acid bacteria and related genera

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900888/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
5 (2013), 2 ; str. 85-91
Glavni autor: Patel, Ami (-)
Ostali autori: Shah, Nihir (-), Prajapati, Jashbhai B.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01062naa a2200277 i 4500
001 NSK01000900888
003 HR-ZaNSK
005 20170206103345.0
007 ta
008 150306s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000900888 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Patel, Ami 
245 1 0 |a Biosynthesis of vitamins and enzymes in fermented foods by lactic acid bacteria and related genera :  |b a promising approach /  |c Ami Patel, Nihir Shah, J. B. Prajapati. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 90-91 
653 0 |a Hrana  |a Fermentacija  |a Biosinteza  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Probiotici  |a Folna kiselina  |a Riboflavin 
700 1 |a Shah, Nihir 
700 1 |a Prajapati, Jashbhai B. 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 5 (2013), 2 ; str. 85-91 
981 |b B09/13  |p CRO 
998 |a dalo150306 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=168094  |y Elektronička verzija članka