Antioxidant activities of polysaccharide fractions isolated from burley tobacco flowers

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900798/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
5 (2013), 2 ; str. 46-52
Glavni autor: Xu, Chun-Ping (-)
Ostali autori: Xiao, Y. (-), Mao, D. B.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00996naa a2200289 i 4500
001 NSK01000900798
003 HR-ZaNSK
005 20170206103238.0
007 ta
008 150306s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000900798 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 57  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Xu, Chun-Ping 
245 1 0 |a Antioxidant activities of polysaccharide fractions isolated from burley tobacco flowers /  |c Chun-Ping Xu, Y. Xiao, D. B. Mao. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 24 jed. 
653 0 |a Duhan  |a Antioksidacijsko djelovanje  |a Polisaharidi  |a Ekstrakcija 
700 1 |a Xiao, Y. 
700 1 |a Mao, D. B. 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 5 (2013), 2 ; str. 46-52 
981 |b B09/13  |p CRO 
998 |a dalo150306 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=168087  |y Elektronička verzija članka