|
|
|
|
LEADER |
01204caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000863039 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210416145340.0 |
007 |
ta |
008 |
131121s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863039
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Owusu, John
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of drying methods on physicochemical properties of pretreated tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) slices /
|c John Owusu, Haile Ma, Zhenbin Wang, Agnes Amissah.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 37 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Rajčica
|a Lycopersicon esculentum Mill.
|a Metode sušenja
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Titracijska kiselost
|a Natrijev klorid
|a Ocat
|
700 |
1 |
|
|a Ma, Haile
|
700 |
1 |
|
|a Wang, Z.,
|c biotehnolog
|
700 |
1 |
|
|a Amissah, Agnes
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), 1/2 ; str. 106-111
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131121
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126547
|y Elektronička verzija članka
|