The influence of skin maceration time on the phenolic composition and antioxidant activity of red wine teran (Vitis vinifera L.)

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862546/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 2 ; str. 152-158
Glavni autor: Plavša, Tomislav (-)
Ostali autori: Jurinjak, Nina (-), Antunović, Domo, Peršurić, Đordano, Kovačević Ganić, Karin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01423caa a2200325 i 4500
001 NSK01000862546
003 HR-ZaNSK
005 20180216110551.0
007 ta
008 131119s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000862546 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 631/635  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Plavša, Tomislav 
245 1 4 |a The influence of skin maceration time on the phenolic composition and antioxidant activity of red wine teran (Vitis vinifera L.) /  |c Tomislav Plavša, Nina Jurinjak, Domo Antunović, Đordano Peršurić and Karin Kovačević Ganić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists: Food – the Challenge and the Need, Opatija, 20–23 September 2011 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
653 0 |a Vinarstvo  |a Vino Teran  |a Fenolni sastav  |a Fenolni spojevi  |a Antioksidativna svojstva  |a Antioksidansi  |a Maceracija  |a Vrijeme maceracije 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Jurinjak, Nina 
700 1 |a Antunović, Domo 
700 1 |a Peršurić, Đordano 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 2 ; str. 152-158 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a rado131119 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=124072  |y Elektronička verzija članka