Identification and enzymatic characterization of the yeasts isolated from Erzincan tulum cheese

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827846/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
62 (2012), 1 ; str. 53-61
Glavni autor: Karasu-Yalcin, S. (-)
Ostali autori: Senses-Ergul, S. (-), Ozbas, Zekiye Yesim
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01024caa a2200313 i 4500
001 NSK01000827846
003 HR-ZaNSK
005 20130408140243.0
007 ta
008 121227s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000827846 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Karasu-Yalcin, S. 
245 1 0 |a Identification and enzymatic characterization of the yeasts isolated from Erzincan tulum cheese /  |c S. Karasu-Yalcin, S. Senses-Ergul, Z. Yesim Ozbas. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 29 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Sir  |a Kvasac  |a Enzimska aktivnost 
653 5 |a Turska 
700 1 |a Senses-Ergul, S. 
700 1 |a Ozbas, Zekiye Yesim 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 62 (2012), 1 ; str. 53-61 
981 |b B01/12  |p CRO 
998 |a tino121227 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=116554  |y Elektronička verzija članka