|
|
|
|
LEADER |
01175caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000827521 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20131223141630.0 |
007 |
ta |
008 |
121220s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000827521
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Cvrtila, Željka
|
245 |
1 |
0 |
|a Identification of lactic acid bacteria isolated from dry fermented sausages /
|c Željka Cvrtila Fleck, Vladimira Savić, Lidija Kozačinski, Bela Njari, Nevijo Zdolec and Ivana Filipović.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 29 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Kobasice
|a Laktobacili
|a Bakterije mliječne kiseline
|
700 |
1 |
|
|a Savić, Vladimir,
|c veterinar
|
700 |
1 |
|
|a Kozačinski, Lidija
|
700 |
1 |
|
|a Njari, Bela
|
700 |
1 |
|
|a Zdolec, Nevijo
|
700 |
1 |
|
|a Filipović, Ivana,
|c veterinarka
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarski arhiv (Tisak)
|x 0372-5480
|g 82 (2012), 3 ; str. 265-272
|
981 |
|
|
|b B01/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino121220
|p 1312MBi
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=119819
|y Elektronička verzija članka
|