Use of proteomic methodology in optimization of processing and quality control of food of animal origin

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000808608/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 4 ; str. 397-412
Glavni autor: Gašo-Sokač, Dajana (-)
Ostali autori: Kovač, Spomenka, inženjer kemije (-), Josić, Đuro
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01032caa a2200277 i 4500
001 NSK01000808608
003 HR-ZaNSK
005 20120614113342.0
007 ta
008 120611s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000808608 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Gašo-Sokač, Dajana 
245 1 0 |a Use of proteomic methodology in optimization of processing and quality control of food of animal origin /  |c Dajana Gašo-Sokač, Spomenka Kovač and Djuro Josić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 196 jed. 
653 0 |a Namirnice životinjskog porijekla  |a Proteini  |a Kontrola kvalitete 
700 1 |a Kovač, Spomenka,  |c inženjer kemije 
700 1 |a Josić, Đuro 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 49 (2011), 4 ; str. 397-412 
981 |b B04/11  |p CRO 
998 |a tino120611 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=111344  |y Elektronička verzija članka