Production of D- and L-lactic acid by aono- and mixed cultures of Lactobacillus sp

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000798082/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 1 ; str. 75-82
Glavni autor: Trontel, Antonija (-)
Ostali autori: Batušić, Ana (-), Gusić, Ivana, Slavica, Anita, Šantek, Božidar, Novak, Srđan, biokemičar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01160caa a2200313 i 4500
001 NSK01000798082
003 HR-ZaNSK
005 20120614152005.0
007 ta
008 120217s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000798082 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Trontel, Antonija 
245 1 0 |a Production of D- and L-lactic acid by aono- and mixed cultures of Lactobacillus sp. /  |c Antonija Trontel, Ana Batušić, Ivana Gusić, Anita Slavica, Božidar Šantek, Srđan Novak. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
653 0 |a Lactobacillus sp.  |a Mliječno-kisela bakterija  |a Fermentacija  |a Matematički model 
700 1 |a Batušić, Ana 
700 1 |a Gusić, Ivana 
700 1 |a Slavica, Anita 
700 1 |a Šantek, Božidar 
700 1 |a Novak, Srđan,  |c biokemičar 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 49 (2011), 1 ; str. 75-82 
981 |b B02/11  |p CRO 
998 |a rado120217  |a rpes120507 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=98210  |y Elektronička verzija članka