Rationalization of sucrose solution using during the fruit osmotic dehydration

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000789385/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
74 (2009), 3 ; str. 133-137
Glavni autor: Babić, Mirko, agronom (-)
Ostali autori: Babić, Ljiljana, inženjerka agronomije (-), Pavkov, Ivan, Radojčin, Milivoj
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01204caa a2200301 i 4500
001 NSK01000789385
003 HR-ZaNSK
005 20120921101615.0
007 ta
008 111208s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000789385 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Babić, Mirko,  |c agronom 
245 1 0 |a Rationalization of sucrose solution using during the fruit osmotic dehydration /  |c Mirko Babić, Ljiljana Babić, Ivan Pavkov, Milivoj Radojčin. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 3rd International Congress of Technologists for Post-Harvest Technology, Stubičke Toplice, 18th and 20th November 2008 
504 |a Bibliografija: 16 jed. 
653 0 |a Sušenje voća  |a Osmotska dehidracija  |a Saharoza 
700 1 |a Babić, Ljiljana,  |c inženjerka agronomije 
700 1 |a Pavkov, Ivan 
700 1 |a Radojčin, Milivoj 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 74 (2009), 3 ; str. 133-137 
981 |b B17/09  |p CRO 
998 |a rado111208  |c vol2o120921 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=73063  |y Elektronička verzija članka