Antioxidant activity of whey from milk fermented with Lactobacillus species isolated from Nigerian fermented foods

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766766/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 4 ; str. 505-511
Glavni autor: Osuntoki, Akinniyi (-)
Ostali autori: Korie, Ifeoma (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01035caa a2200289 i 4500
001 NSK01000766766
003 HR-ZaNSK
005 20150922130107.0
007 ta
008 110422s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766766 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 57  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Osuntoki, Akinniyi 
245 1 0 |a Antioxidant activity of whey from milk fermented with Lactobacillus species isolated from Nigerian fermented foods. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed. 
653 0 |a Lactobacillus  |a Antioksidacijsko djelovanje  |a Probiotici  |a Sirutka  |a Fermentacija  |a Lipidna peroksidacija 
653 5 |a Nigerija 
700 1 |a Korie, Ifeoma 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 4 ; str. 505-511 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110422  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=92479  |y Elektronička verzija članka