Modelling the effect of different substrates and temperature on the growth and lactic acid production by Lactobacillus amylovorus DSM 20531T in batch process

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766580/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 3 ; str. 352-361
Glavni autor: Trontel, Antonija (-)
Ostali autori: Baršić, Vanda (-), Slavica, Anita, Šantek, Božidar, Novak, Srđan, biokemičar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01203caa a2200301 i 4500
001 NSK01000766580
003 HR-ZaNSK
005 20120928104853.0
007 ta
008 110421s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766580 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 66  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Trontel, Antonija 
245 1 0 |a Modelling the effect of different substrates and temperature on the growth and lactic acid production by Lactobacillus amylovorus DSM 20531T in batch process /  |c Antonija Trontel, Vanda Baršić, Anita Slavica, Božidar Šantek and Srđan Novak. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 41 jed. 
653 0 |a Mliječna kiselina  |a Lactobacillus amylovorus  |a Glukoza  |a Saharoza  |a Škrob  |a Fermentacija 
700 1 |a Baršić, Vanda 
700 1 |a Slavica, Anita 
700 1 |a Šantek, Božidar 
700 1 |a Novak, Srđan,  |c biokemičar 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 3 ; str. 352-361 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110421  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=87224  |y Elektronička verzija članka