Production and characterization of α-galactosidase by a multiple mutant of Aspergillus niger in solid-state fermentation
U industriji se α-galaktozidaza primjenjuje radi povećanja prinosa šećera iz sirupa šećerne repe te poboljšanja hranjive vrijednosti sojinog mlijeka. Ispitane su tri α-galaktozidaze, od kojih je ona što sadrži podjedinice proteina velike molekularne mase (99 i 100 kDa) karakterizirana i u divljem i...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757316/Description |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 4 ; str. 370-380 |
Glavni autor: | Awan, Muhammad Siddique (-) |
Ostali autori: | Jalal, Fatima (-), Ayub, Najma, Akhtar, Muhammad Waheed, Rajoka, Muhammad Ibrahim |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |