Screening of various organic substrates and the development of a suitable low-cost fermentation medium for the production of α-amylase by Bacillus subtilis
U radu je ispitana proizvodnja ekstracelularne amilaze fermentacijom na čvrstoj podlozi s pomoću Bacillus subtilis. Optimirani su različiti parametri za maksimalnu proizvodnju amilaze.
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757312/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 4 ; str. 364-369 |
Glavni autor: | Ozdemir, Sadin (-) |
Ostali autori: | Güven, Kemal (-), Baysal, Zubeyde, Uyar, Fikret |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
LEADER | 01462caa a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000757312 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20160219142511.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110203s2009 ci | |||| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000757312 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | |a 57 |2 MRF 1998. | ||
080 | |a 664 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Ozdemir, Sadin | |
245 | 1 | 0 | |a Screening of various organic substrates and the development of a suitable low-cost fermentation medium for the production of α-amylase by Bacillus subtilis / |c Sadin Özdemir, Kemal Güven, Zübeyde Baysal and Fikret Uyar. |
246 | 3 | |a Screening of various organic substrates and the development of a suitable low-cost fermentation medium for the production of alpha-amylase by Bacillus subtils | |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 29 jed. | ||
520 | |a U radu je ispitana proizvodnja ekstracelularne amilaze fermentacijom na čvrstoj podlozi s pomoću Bacillus subtilis. Optimirani su različiti parametri za maksimalnu proizvodnju amilaze. | ||
653 | 0 | |a Bacillus subtilis |a Alfa-amilaza |a Fermentacija | |
700 | 1 | |a Güven, Kemal | |
700 | 1 | |a Baysal, Zubeyde | |
700 | 1 | |a Uyar, Fikret | |
773 | 0 | |t Food technology and biotechnology |x 1330-9862 |g 47 (2009), 4 ; str. 364-369 | |
981 | |b B15/09 |p CRO | ||
998 | |a rado110203 |c vol1o130222 | ||
856 | 4 | 2 | |u http://hrcak.srce.hr/ftb |y Food technology and biotechnology |