Screening of various organic substrates and the development of a suitable low-cost fermentation medium for the production of α-amylase by Bacillus subtilis
U radu je ispitana proizvodnja ekstracelularne amilaze fermentacijom na čvrstoj podlozi s pomoću Bacillus subtilis. Optimirani su različiti parametri za maksimalnu proizvodnju amilaze.
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757312 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 4 ; str. 364-369 |
Glavni autor: | Ozdemir, Sadin (-) |
Ostali autori: | Güven, Kemal (-), Baysal, Zubeyde, Uyar, Fikret |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: