Screening of various organic substrates and the development of a suitable low-cost fermentation medium for the production of α-amylase by Bacillus subtilis

U radu je ispitana proizvodnja ekstracelularne amilaze fermentacijom na čvrstoj podlozi s pomoću Bacillus subtilis. Optimirani su različiti parametri za maksimalnu proizvodnju amilaze.

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757312
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 4 ; str. 364-369
Glavni autor: Ozdemir, Sadin (-)
Ostali autori: Güven, Kemal (-), Baysal, Zubeyde, Uyar, Fikret
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology