Simultaneous inoculation of Malbec (Vitis vinifera) musts with yeast and bacteria
Summary: Malolactic fermentation has important consequences for the quality of wine. The present study analyzes the effect of timing of inoculation with bacteria on the performance of alcoholic and malolactic fermentation in Malbec musts from a warm climate wine growing region during two consecutive...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736223 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 2 ; str. 192-201 |
Glavni autor: | Massera, Ariel (-) |
Ostali autori: | Soria, Adriana (-), Catania, Carlos, Krieger, Sibylle, Combina, Mariana |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food Technology and Biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: