Simultaneous inoculation of Malbec (Vitis vinifera) musts with yeast and bacteria

Summary: Malolactic fermentation has important consequences for the quality of wine. The present study analyzes the effect of timing of inoculation with bacteria on the performance of alcoholic and malolactic fermentation in Malbec musts from a warm climate wine growing region during two consecutive...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736223
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 2 ; str. 192-201
Glavni autor: Massera, Ariel (-)
Ostali autori: Soria, Adriana (-), Catania, Carlos, Krieger, Sibylle, Combina, Mariana
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology