Cysteine protease (Capparin) from capsules of caper

Sažetak: Proteaze su enzimi koji imaju vrlo važnu funkciju u organizmu i razne mogućnosti;;primjene in vitro. Posljednjih se godina sve više primjenjuju u medicini, farmaciji (u liječenju;;probavnih tegoba, raznih upala i dr.) i industriji (u proizvodnji sira, mekšanju mesa i;;štavljenju kože). U ov...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716775
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 286-291
Glavni autor: Demir, Yasar (-)
Ostali autori: Alayli Gungor, Azize (-), Duran, Elif Duygu, Demir, Nazan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology