Differences in chemical composition and antioxidant capacity among different genotypes of autumn olive (Elaeagnus umbellate Thunb.)
Summary: Fruit from six genotypes of autumn olive (Elaeagnus umbellate Thunb.); Brilliant Rose, Delightful, Jewel, Natural 1, Natural 2 and Sweet N Tart; were evaluated for fruit quality, phenolic content, carotenoids, antioxidants, antioxidant capacity, and antioxidant enzyme activity. The fruit so...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691637 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 402-409 |
Glavni autor: | Wang, Shiow Y. (-) |
Ostali autori: | Fordham, Ingrid M. (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: