Impact of ovine whey protein concentrates and clarification by-products on the yield and quality of whey cheese
The effects of the addition of whey protein concentrates and clarification by-products obtained from ovine cheese whey and deproteinized whey (Sorelho) on the yield and quality of the whey cheese (Requeijão) have been evaluated. Whey protein concentrates were obtained by ultrafiltration of skimmed w...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691110 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 1 ; str. 32-37 |
Glavni autor: | Pereira, Carlos Dias (-) |
Ostali autori: | Diaz, Olga (-), Cobos, Angel |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: