Impact of ovine whey protein concentrates and clarification by-products on the yield and quality of whey cheese

The effects of the addition of whey protein concentrates and clarification by-products obtained from ovine cheese whey and deproteinized whey (Sorelho) on the yield and quality of the whey cheese (Requeijão) have been evaluated. Whey protein concentrates were obtained by ultrafiltration of skimmed w...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691110
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 1 ; str. 32-37
Glavni autor: Pereira, Carlos Dias (-)
Ostali autori: Diaz, Olga (-), Cobos, Angel
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija