|
|
|
|
LEADER |
01202nam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000491678 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160322074849.0 |
008 |
030725s2002 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)492473
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)430725097
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000491678
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.353
|
100 |
1 |
|
|a Grbavac, Jozo,
|c veterinar
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje proizvodnje i kakvoće sira iz mješine pod nazivom ovčji planinski sir iz zapadne Hercegovine :
|b magistarski rad /
|c Jozo Grbavac.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Grbavac,
|c 2002.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 50 listova :
|b ilustr. u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet
|
502 |
|
|
|a Vet. fak., Zagreb, 2002
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 45-47
|
504 |
|
|
|a Summary: Research about production and quality of the cheese from bladder undre the name Sheep's mountain cheese from south Herzegovina
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2002
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0308
|c dbro0309
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-329/03
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 329/2003
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00955iam0 2200241 450
|