Determination of the parameters of lactose crystallization in the whey powder processing
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000338343/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija 28 (1990), 4 ; str. 165-168 |
Glavni autor: | Kršev, Ljerka (-) |
Ostali autori: | Mišanović, Đuro (-), Tratnik, Ljubica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
LEADER | 00989caa a2200277 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000338343 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
008 | 910611s1990 ci ||| ||eng | ||
015 | |a HP91-0593 |2 HR | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)338742 | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)910611180 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000338343 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b scr | |
080 | |a 637.34 | ||
100 | 1 | |a Kršev, Ljerka | |
245 | 1 | 0 | |a Determination of the parameters of lactose crystallization in the whey powder processing / |c Ljerka Kršev, Đ. Mišanović and Ljubica Tratnik. |
300 | |b Ilustr. | ||
500 | |a Znanstveni skup "Sušenje u prehrambenoj industriji", Zagreb, 4-5.6.1990 | ||
504 | |a Bibliografija: 12 jed. | ||
504 | |a Sažetak | ||
700 | 1 | |a Mišanović, Đuro | |
700 | 1 | |a Tratnik, Ljubica | |
773 | 0 | |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija |x 0352-9193 |g 28 (1990), 4 ; str. 165-168 |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 | |
981 | |p CRO | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00736naa2 2200205 450 |