Determination of the parameters of lactose crystallization in the whey powder processing

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000338343/Details
Matična publikacija: Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
28 (1990), 4 ; str. 165-168
Glavni autor: Kršev, Ljerka (-)
Ostali autori: Mišanović, Đuro (-), Tratnik, Ljubica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
LEADER 00989caa a2200277 ir4500
001 NSK01000338343
003 HR-ZaNSK
008 910611s1990 ci ||| ||eng
015 |a HP91-0593  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)338742 
035 |9 (HR-ZaNSK)910611180 
035 |a (HR-ZaNSK)000338343 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b scr 
080 |a 637.34 
100 1 |a Kršev, Ljerka 
245 1 0 |a Determination of the parameters of lactose crystallization in the whey powder processing /  |c Ljerka Kršev, Đ. Mišanović and Ljubica Tratnik. 
300 |b Ilustr. 
500 |a Znanstveni skup "Sušenje u prehrambenoj industriji", Zagreb, 4-5.6.1990 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
504 |a Sažetak 
700 1 |a Mišanović, Đuro 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
773 0 |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija  |x 0352-9193  |g 28 (1990), 4 ; str. 165-168  |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 
981 |p CRO 
886 0 |2 unimarc  |b 00736naa2 2200205 450