Hidrolitičke i oksidacijske promjene lipida u fermentiranim kobasicama

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000311228/Details
Glavni autor: Kordić, Jasna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : J. Kordić, 1997.
LEADER 01097nam a2200301 i 4500
001 NSK01000311228
003 HR-ZaNSK
008 020403s1997 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)311557 
035 |9 (HR-ZaNSK)420403008 
035 |a (HR-ZaNSK)000311228 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.524:[665.22:66.094.3](043.2) 
100 1 |a Kordić, Jasna 
245 1 0 |a Hidrolitičke i oksidacijske promjene lipida u fermentiranim kobasicama :  |b magistarski rad /  |c Jasna Kordić. 
260 |a Zagreb :  |b J. Kordić,  |c 1997.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 126 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Preh.-bioteh. fak., Zagreb, 1997 
504 |a Bibliografija: listovi 113-125 
504 |a Summary: Hydrolitic and oxidative lipids changes of fermented sausages 
981 |p CRO  |r HRB1997 
998 |n DCR  |c bsto040608 
852 4 |j DCR-ZG-76/02 
876 |e DCR  |a 76/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 00890iam0 2200241 450