Kinetics of enzyme activity in peaches during storage and processing

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000212196/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
35 (1997), 1 ; str. 45-50
Glavni autor: Tijskens, Leopold M. M. (-)
Ostali autori: Rodis, Panyotis S. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01173caa a2200325 ir4500
001 NSK01000212196
003 HR-ZaNSK
005 20200812094129.0
008 980406s1997 ci ||| ||eng
015 |a HP97-0768  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)212419 
035 |9 (HR-ZaNSK)980406073 
035 |a (HR-ZaNSK)000212196 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 577.15:634.25 
100 1 |a Tijskens, Leopold M. M. 
245 1 0 |a Kinetics of enzyme activity in peaches during storage and processing /  |c Leopold M. M. Tijskens and Panyotis S. Rodis. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 1st Slovenian congress on food and nutrition with international participation, Bled, 21-25.4.1996 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Breskva  |x Skladištenje  |2 nskps 
650 7 |a Breskva  |x Prerada  |2 nskps 
650 7 |a Enzimi  |2 nskps 
700 1 |a Rodis, Panyotis S. 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 35 (1997), 1 ; str. 45-50  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B1-3/97 
998 |a dimo9804  |a sobp9806  |c ikak9807  |c sbno9809  |c mzoi2008 
886 0 |2 unimarc  |b 00853iaa2 2200229 450