Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000136527/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 45 (1995), 1 ; str. 11-17 |
Glavni autor: | Vahčić, Nada (-) |
Ostali autori: | Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (-), Ritz, Milana |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Vahčić, N., Hruškar, M., & Ritz, M. (1995). Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]. Mljekarstvo, p. 5.
Chicago stil citiranjaVahčić, Nada, Mirjana Hruškar, and Milana Ritz. "Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]." 1995: 5.
MLA stil citiranjaVahčić, Nada, Mirjana Hruškar, and Milana Ritz. "Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]: Utjecaj trajanja i temperature skladištenja na udio laktoze u jogurtu primjenom Yates algoritma u interpretaciji plana [tri na kvadrat]." 1995: 5.