Utjecaj kiselosti na trajnost topljenog sira

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000103148/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
43 (1993), 4 ; str. 301-320
Glavni autor: Prohaska, Josip (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00916caa a2200277 ir4500
001 NSK01000103148
003 HR-ZaNSK
008 941014s1993 ci ||| ||hrv
015 |a HP93-6957  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)103257 
035 |9 (HR-ZaNSK)941014117 
035 |a (HR-ZaNSK)000103148 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.358 
100 1 |a Prohaska, Josip 
245 1 0 |a Utjecaj kiselosti na trajnost topljenog sira /  |c Josip Prohaska. 
300 |b Ilustr. 
500 |a Magistarski rad obranjen 23.6.1987. na Fakultetu poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 
504 |a Bibliografija: 57 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Mliječni proizvodi  |a Sir, topljeni 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 43 (1993), 4 ; str. 301-320  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO 
886 0 |2 unimarc  |b 00684naa2 2200205 450