Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001161259/Details
Matična publikacija: Jezik
67 (2020), 4 ; str. 156-159
Ostali autori: Smajić, Dubravka (Reviewer)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01267naa a2200325 i 4500
001 NSK01001161259
003 HR-ZaNSK
005 20230127112939.0
007 ta
008 230127s2020 ci a | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001161259 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 39  |2 2011 
080 1 |a 64  |2 2011 
100 1 |a Smajić, Dubravka  |4 rev 
245 1 0 |a Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu /  |c Dubravka Smajić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a Prikaz knjige: Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva / sastavila i obradila Jelena Ivanišević. Zagreb : Institut za etnologiju i folkloristiku, 2015-2019. 
653 |a Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva 
653 0 |a Hrvatska kuhinja  |a Nazivlje  |a Rječnici  |a Prehrambeni običaji 
653 1 |a Ivanišević, Jelena 
653 5 |a Hrvatska 
653 6 |a Prikaz 
773 0 |t Jezik  |x 0021-6925  |g 67 (2020), 4 ; str. 156-159  |w nsk.(HR-ZaNSK)000000502 
787 1 8 |i Prikaz djela  |t Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva  |w nsk.(HR-ZaNSK)001063407 
981 |b B09/20 
998 |b imoo2301  |b boki2301 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/253690  |y Elektronička verzija članka