Evaluation of microbial quality and safety of selected dairy products with special focus on toxigenic genes of Bacillus cereus

Although dairy products play a significant role in human nutrition, they may cause a risk to the consumers. This study intends to determine the microbial contamination level in selected milk products concerning Bacillus cereus enterotoxigenic genes. Three hundred plant-origin flavoured cheese, flavo...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144818
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
71 (2021), 4 ; str. 257-268
Glavni autori: Adam, A.H (Author), Aly, Salwa A., Saad, M.F
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0405
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0405
Hrčak