Evaluation of microbial quality and safety of selected dairy products with special focus on toxigenic genes of Bacillus cereus
Although dairy products play a significant role in human nutrition, they may cause a risk to the consumers. This study intends to determine the microbial contamination level in selected milk products concerning Bacillus cereus enterotoxigenic genes. Three hundred plant-origin flavoured cheese, flavo...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144818 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 71 (2021), 4 ; str. 257-268 |
Glavni autori: | Adam, A.H (Author), Aly, Salwa A., Saad, M.F |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0405 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0405Hrčak