|
|
|
|
LEADER |
01284naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001143447 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220718161647.0 |
007 |
ta |
008 |
220718s2019 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001143447
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Grujović, Mirjana Ž.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
245 |
1 |
0 |
|a Assessment of the antagonistic potential and ability of biofilm formation of Enterococcus spp. isolated from Serbian cheese /
|c Mirjana Ž. Grujović, Katarina G. Mladenović, Tanja D. Žugić-Petrović, Ljiljana R. Čomić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 664-667.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Tradicionalno proizveden sir
|a Antimikrobni potencijal
|a Biofilm
|a Enterococcus faecium
|a Enterococcus faecalis
|a Enterococcus durans
|
700 |
1 |
|
|a Mladenović, Katarina G.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Žugić-Petrović, Tanja D.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Čomić, Ljiljana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarski arhiv (Tisak)
|x 0372-5480
|g 89 (2019), 5 ; str. 653-667
|w nsk.(HR-ZaNSK)000008514
|
981 |
|
|
|b B16/19
|
998 |
|
|
|b sapo2207
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/228629
|y Elektronička verzija članka
|