|
|
|
|
LEADER |
00962naa a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01001136667 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220503081959.0 |
007 |
ta |
008 |
220503s2019 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001136667
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 339
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 631/635
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 502/504
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Petljak, Kristina
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Green supply chain management practices in food retailing /
|c Kristina Petljak.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 53 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Opskrba hranom
|a Lanac opskrbe hranom
|a Upravljanje opskrbnim lancem
|a Maloprodaja
|a Zeleno upravljanje
|
773 |
0 |
|
|t InterEU law east
|x 1849-3734
|g 6 (2019), 1 ; str. 61-82
|w nsk.(HR-ZaNSK)000875731
|
981 |
|
|
|b B14/19
|
998 |
|
|
|b migo2205
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/222647
|y Elektronička verzija članka
|