Partial characterization of a low-molecular-mass fraction with cryoprotectant activity from jumbo squid (Dosidicus gigas) mantle muscle

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001129549
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
57 (2019), 1 ; str. 39-47
Glavni autori: Álvarez-Armenta, Andrés (Author), Carvajal-Millán, Elizabeth, Pacheco-Aguilar, Ramón, García-Sánchez, Guillermina, Márquez-Ríos, Enrique, Scheuren-Acevedo, Susana M., Ramirez-Suarez, Juan C.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka