|
|
|
|
LEADER |
01191naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001118932 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211123155546.0 |
007 |
ta |
008 |
211123s2019 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001118932
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 366
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 39
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 640.4
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tomić, Marina,
|c inženjerka agronomije
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Food neophobia as a determinant of consumer behaviour in ethnic food consumption /
|c Marina Tomić Maksan, Kristina Deronja, Milna Tudor Kalit, Željka Mesić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 590-594.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Prehrambena neofobija
|a Etnička hrana
|a Restorani
|a Potrošači
|
700 |
1 |
|
|a Deronja, Kristina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Tudor Kalit, Milna
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Mesić, Željka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Ekonomska misao i praksa
|x 1330-1039
|g 28 (2019), 2 ; str. 579-595
|w nsk.(HR-ZaNSK)000015261
|
981 |
|
|
|b B08/19
|
998 |
|
|
|b sapo2111
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/230540
|y Elektronička verzija članka
|