Foreign food consumption as an extraordinary experience

The purpose of this research is to explore the perceived value of extraordinary experience and compare it with an ordinary one in the context of food consumption. We examine how Japanese and Thai people perceive local ordinary food and foreign extraordinary food. We used a perceived value scale and...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001116199
Matična publikacija: Tourism (Zagreb. Online)
68 (2020), 2 ; str. 120-129
Glavni autori: Uehara, Wataru (Author), Assarut, Nuttapol
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.37741/t.68.2.1
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.37741/t.68.2.1
Hrčak