Foreign food consumption as an extraordinary experience
The purpose of this research is to explore the perceived value of extraordinary experience and compare it with an ordinary one in the context of food consumption. We examine how Japanese and Thai people perceive local ordinary food and foreign extraordinary food. We used a perceived value scale and...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001116199 |
---|---|
Matična publikacija: |
Tourism (Zagreb. Online) 68 (2020), 2 ; str. 120-129 |
Glavni autori: | Uehara, Wataru (Author), Assarut, Nuttapol |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.37741/t.68.2.1 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.37741/t.68.2.1Hrčak