The Tunisian artemisia essential oil for reducing contamination of stored cereals by Tribolium castaneum

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001103106/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
56 (2018), 2 ; str. 247-256
Glavni autori: Chaieb, Ikbal (Author), Ben Hamouda, Amel, Tayeb, Wafa, Zarrad, Khaoula, Bouslema, Thameur, Laarif, Asma
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01264naa a2200325 i 4500
001 NSK01001103106
003 HR-ZaNSK
005 20210604104803.0
007 ta
008 210602s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001103106 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 60  |2 2011 
100 1 |a Chaieb, Ikbal  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 4 |a The Tunisian artemisia essential oil for reducing contamination of stored cereals by Tribolium castaneum /  |c Ikbal Chaieb, Amel Ben Hamouda, Wafa Tayeb, Khaoula Zarrad, Thameur Bouslema, Asma Laarif. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: 56 jed. 
653 0 |a Artemisia sp.  |a Esencijalno ulje  |a Kemijski sastav  |a Insekticidni učinak  |a Repelentnost 
653 5 |a Tunis 
700 1 |a Ben Hamouda, Amel  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Tayeb, Wafa  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Zarrad, Khaoula  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Bouslema, Thameur  |4 aut 
700 1 |a Laarif, Asma  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 56 (2018), 2 ; str. 247-256  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B13/18 
998 |b sapo2106 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/203492  |y Elektronička verzija članka